Buffét

Tordenskiolds sommerspesial

Buffet med ferske reker, hvitvinsdampede blåskjell, kremet fiskesuppe, sitron, majones,
friske grønnsaker og salat, eggesalat, marinerte småpoteter, smør og baguetter.

 

445,-

Wessels spekematbord

Spekemat fra Oppdal: Saltet, røkt spekeskinke, fenalår, fårepølse og morr
Friske salater, eggerøre, to typer potetsalat, rømmegrøt, brød og smør.

 

370,-

Grillbuffet

(minimum 30 personer)

Spareribs, marinert kylling, grillet rød og hvit fisk i folie, småpoteter og stekt ris.

Maisstuing, gresk salat, couscous, pastasalat, grønnsalat, hvitløksdressing, estragonmajones, barbequesaus, fransk potetsalat, potetsalat, brød og smør.

 

På forespørsel kan vi grille helstekt gris i tilknytning til grillbuffet.

Tillegg kr 80,- pr. person. Bestillingstid 2 uker før arrangementet.

 

410,-

Indisk buffet

(minimum 30 personer)

Tikka masala-gryte, grillet kylling tandoori, lam korma, masoor dal, raita, kachumbar-salat, nanbrød og basmatiris.

Mangomousse, kokosboller, indiskinspirert pasjonsfruktostekake

525,-

Havets festbord

(minimum 30 personer)

Med de aller beste råvarene, gode og varierte smaker i tillegg til en delikat presentasjon, er havets festbord med på å skape en god og spennende atmosfære på ditt arrangement. Kongekrabbe, hummer, hjerteskjell, sjøkreps, kremet blåskjell, ferske reker, krabbeskjell, fiskesuppe, majones, sitron, aioli, chilidip, brød og smør.

 

550,-