Festmeny
Å legge sitt arrangement på Ringve er en spesiell opplevelse! Vi håper at vårt menyutvalg og pakkeløsninger bidrar til at arrangementet deres blir vellykket. Velkommen til en historisk opplevelse.
Tre-Rettersmenyer
Forretter
Blinis
Russiske pannekaker med røkelaks, rogn og urterømme.
Grillet kamskjell
Serveres med blomkålpurè, sjøgress og pasjonsfrukt-smørsaus.
Jordskokksuppe
med østers og sjampanje
Norsk spekeskinke
serveres med frisk salat, asparges, grillet honningmelon og vinaigrette.
Reinsdyrscarpaccio
serveres med ripsgele, ruccola fra frosta, balsamicosirup og manchego.
Hovedretter
Grillet Breiflabb
med asparges, glaserte gulrøtter, jordskokkchips, citrussmørsaus og dampede persillepoteter.
Ytrefilet av rein
med romanesco, krydderkokt pære med ripsbærgele, sautert sopp og vårløk, rødvinsglace og potet- og sellerirotpure.
Sitron og rosmarinstekt Kalvemørbrad
med savoykål og shiitakesopp, sauterte grønnsaker, rødvinssjy og urtebakte småpoteter.
Helstekt indrefilet av okse
sautert sopp, ovnsbakte rotgrønnsaker, peppersaus og fløtegratinerte poteter.
Dessert
Røros rømmefromasj
på nøttebunn, serveres med mangopure og friske bær
Pasjonsfruktmousse
med sjokolade og pasjonfruktkjerne
Sjokolade- og kaffebrownies
serveres med ristede valnøtter og bringebærcoulis
Ostefat
Kokkens utvalgte oster, hjemmelaget marmelade og noe sprøtt
(Minimum 20 betalende gjester, på alle menyene)
3-retter 615,- Forrett – Hovedrett – Dessert
5-retter 795,- Forrett – Mellomrett – Hovedrett – Ost – Dessert
