Tapas

Tradisjonell tapas

Skåret spekemat fra Oppdal

Utvalg lokale oster med hjemmelagd marmelade

Baconsurrede dadler

Couscoussalat

Klippfiskboller

Fetafylte minipaprika

Rullede hvetelefser med røkt laks

Bruschetta med tomatsalat og balsamicodressing

Gresk salat

Oliven

Aioli

Hjemmebakt focaccia

Hjemmelagde kjøttboller med chorizo i ratatouille

Scampi i mango- og chilisaus

Blåskjell på asiatisk vri

Minirøstipoteter

 

Brownies

Saltkjeks med ostekrem

Vannbakkelskuler med vaniljekrem

 

480,-

Norsk tapas

Westfalerskinke surret rundt asparges

Grovvaffel med urterømme og lokalprodusert spekeskinke

Omelett fylt med laksemousse

Minifiskekaker med remulade

Croissanter med kyllingsalat

Terter med rekesalat

Utvalg lokale oster med hjemmelagd marmelade

Marinert skogsopp

Hvitløksdressing

Aioli

Salsa

Nachochips

Hjemmebakt brød i langpanne

 

Bbq-marinerte kyllingvingeklubber

Kjøttboller i tomatsaus

Blåskjell dampet i hvitvin

Grillet scampi

Ovnsbakt potet

 

Vannbakelse

Saltkjeks med ostekrem

Brownies

 

550,-